HISTORIALLISET ILMAKUVAT SUOMI

Tällä hetkellä 18 809 kuvaa,   478:SSA paikannetussa kuvasarjassa.

Keijo Kääriäinen
Suomen Ilmakuva
Koistisen Veljekset
Muut arkistot
Maaseudun Lentokuvaus
Vain osoite
Näytä kuvat välittömästi
Kuvan koordinaatit
Ladataan karttaa...
Koska web-arkistossamme on tuhansia kuvia, karttamme lataaminen voi kestää jopa minuutin. Kiitos kärsivällisyydestäsi.
roadmap

Etkö löydä ilmakuvaasi?

Tee ilmainen kuvatiedustelu!

Jos et löydä etsimääsi ilmakuvaa hakupalvelun kautta, voit sen sijaan tehdä ilmaisen kuvatiedustelun. Kuva-arkistomme kattaa Manner-Suomen, Ahvenanmaan ja luovutetun Karjalan.

Zoomaa karttaa lähemmäksi ja vaihda satelliittikuvaan löytääksesi etsimäsi kiinteistön tarkemmin. Tallenna koordinaatit tuplaklikkaamalla ilmakuvassa näkyvää rakennuksen kattoa.

Täytä sitten yhteystietosi ja kuvaile kiinteistöä parhaasi mukaan, esim. tonttitiedot, puretut rakennukset, muutokset, peruskorjaukset jne. Tiedot kiinteistön nimestä, NYKYINEN postiosoite ja aiempien omistajien nimet helpottavat hakuamme.

Jos sinulla on jo ilmakuva hallussasi, katso kuvan kääntöpuolta. Sieltä voit löytää kuvan arkistonumeron ja ilmakuvayrityksen nimen.

Etsimme kuvan/kuvat arkistostamme veloituksetta ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Vastaamme jokaiseen kuvatiedusteluun lopputuloksesta riippumatta, mutta se voi viedä hieman aikaa. Jos asiasi on kiireellinen, esim. syntymäpäivän tai muun vastaavan seikan johdosta, kirjoita se viestiin.


Hyväksyn, että Suomen Ilmakuva Oy käsittelee antamiani tietoja tietosuojakäytäntönsä mukaisesti
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Etkö löydä ilmakuvaasi?

Klikkaa tästä

NÄIN HAKUPALVELU TOIMII

Jos haluat nähdä, kuinka hakupalvelu toimii, klikkaa alla olevaa painiketta.
Kartalla näkyvät pyöreät, värilliset ryppäät osoittavat kuinka monta kuvasarjaa alueella on. Klikkaamalla rypästä pääset lähemmäksi jokaista klikkausta.
Kun näet punaisia, vihreitä, sinisiä, keltaisia tai violetteja kansiokuvakkeita niin tiedät, että jokaisessa niistä on kuvasarja. Paikannetut kuvat näkyvät taas neuloina.
Kun klikkaat kuvasarjaa, uusi välilehti avautuu. Kartalla näkyvät kuvasarjan kuvat, joissa on tunnetut osoitteet. Kartan alapuolelta löydät kaikki sarjaan kuuluvat kuvat.

Suomen Ilmakuva OY

Sivustoa ylläpitää Suomen Ilmakuva Oy. Kuva-arkistossamme on yhteensä yli 4,5 miljoonaa kuvaa 1950-luvulta nykypäivään. Tavoitteenamme on digitalisoida kuva-arkistomme ja tehdä kuvat haettaviksi asettamalla ne kartalle. Koska kuvia on miljoonia, se vie kuitenkin aikaa.

Pyydämme sinua toistaiseksi käyttämään yllä olevaa kyselylomaketta, jos etsit ilmakuvia, joita ei ole vielä tällä sivustolla julkaistu.


Suomen Ilmakuva Oy
Finska Flygbilder

Osoite: Rajakivenkatu 15, 20740 TURKU
Puhelin: +358 2254 3400

Sähköposti: kuva-arkisto@suomenilmakuva.fi

ILMAKUVIA RUOTSISTA

Etsitkö ilmakuvia Ruotsista? Käy tutustumassa kollegoihimme Ruotsissa, Svenska Aero-Bilder AB

Vieraile
816