Tietosuojaseloste

Suomen Ilmakuva Oy suojaa henkilötietojen rekisterinpitäjänä käsittelemiämme tietoja. Tänne olemme koonneet tietoa sinua varten, joka olet meihin tavalla tai toisella yhteydessä.


Henkilötietojen hallinnoija

Suomen Ilmakuva Oy, y-tunnus 0681370–7, vastaa tämän sivuston keräämistä tai meihin muilla tavoin yhteydessä olleiden henkilöiden henkilötiedoista.


Voit olla meihin yhteydessä seuraavin tavoin:

• Sähköpostitse: kuva-arkisto@suomenilmakuva.fi

• Postitse: Suomen Ilmakuva Oy, Rajakivenkatu 15, 20740 TURKU

• Puhelimitse: +358 2254 3400


Varmistaaksemme, että voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisia oikeuksiasi ei käytä kukaan muu kuin sinä, meillä on velvollisuus ryhtyä toimenpiteisiin henkilöllisyytesi suojaamiseksi henkilötietoihisi liittyvissä yhteydenotoissa. Riippuen siitä, mihin asiaan yhteydenotto viittaa, saatamme vaatia, että pystyt todistamaan henkilöllisyytesi asianmukaisella tavalla.


Mitä henkilötieto on?

Henkilötieto on mitä tahansa tietoa, joka voidaan suoraan tai välillisesti yhdistää fyysisesti elävään henkilöön. Esimerkkejä henkilötiedoista ovat nimi, osoite, henkilö- tai muu tunnistenumero, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja IP-osoite.


Mitä henkilötietoja keräämme?

  • Henkilötietoja, jotka annat meille tällä verkkosivustolla.
  • Istuntoevästeitä, joita käytämme parantaaksemme käyttökokemustasi vierailijana.
  • Tietoja, joita annat henkilökohtaisissa yhteydenotoissa meille.
  • Kun sinä otat meihin yhteyttä esim. sähköpostitse tai puhelimitse, voimme tapauksesta riippuen tallentaa sinusta tietoja, joita tarvitaan asiasi käsittelyyn. Nämä voivat olla nimi, puhelinnumero, osoite tai sähköpostiosoite.


Tiedonkäsittelyn tarkoitukset

Tietojasi käytetään tarjotessamme sinulle tietoja ja palvelua ja voidaksemme toimittaa meiltä tilaamasi tuotteet ja palvelut.


Lakisääteiset velvoitteet

Käytämme henkilötietoja myös voidaksemme täyttää lakisääteiset velvoitteemme, esim. kirjanpidon suhteen.


Tietojen käsittelyn oikeudelliset perusteet

Suomen Ilmakuva Oy käsittelee henkilötietojasi lainmukaisesti. Henkilötietojasi voidaan käsitellä useiden oikeudellisten syiden perusteella, esimerkiksi kanssasi käytyjen asiakaskeskustelujen tai sinun suostumuksesi perusteella. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka peruutat suostumuksesi ja se on lakannut, henkilötietojasi voidaan edelleen käsitellä erilaisten oikeudellisten syiden perusteella.


Kuka käsittelee henkilötietoja ja henkilötietojen luovuttaminen

Me käytämme liiketoiminnassamme useita erilaisia IT-palveluita ja IT-järjestelmiä. Osa tiedoista tallennetaan yhteistyökumppaniemme järjestelmiin tai pilviratkaisuihin.


Tietojen säilytysaika

Henkilötietojasi ei säilytetä pidempään kuin on tarpeellista, tässä tietosuojaselosteessa kuvattujen käsittelyjen tarkoitusten saavuttamiseksi.


Oikeutesi

Sinulla on oikeus pyytää Suomen Ilmakuva Oy:ltä seuraavaa:

  • tiedot meidän suorittamastamme henkilötietojesi käsittelystä (rekisteriote),
  • että henkilötietosi korjataan, jos tiedot ovat virheellisiä,
  • käsittelemiemme henkilötietojen poistamista, jos tietoja ei enää tarvita.


Valvontaviranomainen

Sinulla on aina oikeus tehdä valitus henkilötietojesi käsittelystä meille tai valvontaviranomaiselle. Jokaisessa EU-maassa on valvontaviranomainen ja Suomessa tätä viranomaista kutsutaan tietosuojavaltuutetun toimistoksi.


Muutokset

Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan päivittää ajoittain. Uusin versio löytyy aina täältä verkkosivustoltamme. Tietosuojaselostetta on päivitetty viimeksi 23.11.2021.


823